Culinary Arts Academy Switzerland

Категорія: Вища освіта

Розташування: Швейцарія

Рік заснування: 1991

Спеціалізація: Спеціальна

Мова навчання: Англійська

Вік: від 18 років

Про інститут

Інститут кулінарного мистецтва Culinary Arts Academy Switzerland входить до складу групи Swiss Education Group – мережі провідних швейцарських шкіл в сфері менеджменту готельно-ресторанної справи. Студенти інституту отримують низку переваг:

  • Неперевершені традиції кулінарного мистецтва
  • Найсучасніші кухонні інтер’єри та обладнання для навчання
  • Новітні методи управління
  • Розташований в самому серці Європи

Крім натхненного і цілеспрямованого навчання, інститут Culinary Arts Academy Switzerland може запропонувати Вам додаткові складові, що сприяють побудові творчої кар’єри у сфері кулінарії. В обох кампусах Ви зможете отримати справжнє задоволення від перебування в сучасно облаштованих класних кімнатах, ресторанах і кухнях.

Інститут Culinary Arts Academy Switzerland готує своїх студентів за британськими стандартами. Ступінь бакалавра гуманітарних наук (з відзнакою) за спеціальністю «Кулінарне мистецтво» присвоюється Університетом Дербі (Великобританія).

Інститут Culinary Arts Academy Switzerland пройшов процедуру оцінки якості освіти і виробництва, та був акредитований міжнародно визнаними сертифікуючими органами в Швейцарії і за кордоном.

Розташування

Інститут Culinary Arts Academy Switzerland розташовано в двох чудових локаціях:

  • У самому центрі Люцерна, відомого туристичного міста в центральній Швейцарії
  • Кампус в Ле-Бувре розташований на узбережжі Женевського озера. Там відкриваються прекрасні види на швейцарські Альпи

Програми

БАКАЛАВР КУЛІНАРНОГО МИСТЕЦТВА (BACHELOR DEGREE IN CULINARY ARTS)

Хочете отримати ґрунтовні знання і навички у сфері кулінарного мистецтва, тоді пройдіть спеціальну програму навчання, по закінченню якої Ви отримаєте диплом про вищу освіту. Для амбітних кухарів, менеджерів і підприємців програма поглибленого навчання з отриманням ступеня бакалавра, підтвердженого Університетом Дербі (Великобританія), стане чудовою відправною точкою для реалізації кар’єрних планів.

Тривалість програми: 77 тижнів

Вік: від 18 років

Стажування: оплачуване стажування в Швейцарії або за кордоном (4-6 місяців)

Дати: 7 жовтня 2019 р; 6 січня, 6 квітня, 6 липня, 5 жовтня 2020 р.

Ціна: від 42,800 CHF

Вимоги до абітурієнтів:

  • Свідоцтво про закінчення середньої школи або еквівалент
  • Рівень володіння англійською мовою не нижче TOEFL 500 або IELTS 5.0 або еквівалент

Кандидати, які раніше проходили навчання в інших кулінарних школах або на робочих місцях, також можуть подавати заяви. Всі заяви розглядаються на індивідуальній основі.

СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ «МИСТЕЦТВО ПРИГОТУВАННЯ КОНДИТЕРСЬКОЇ ВИПІЧКИ І ШОКОЛАДНИХ ВИРОБІВ» (ADVANCED PROFESSIONAL DIPLOMA IN SWISS PASTRY & CHOCOLATE ARTS)

Студенти, які обрали напрямок «Швейцарське мистецтво приготування випічки і шоколадних виробів», отримають навички в приготуванні випічки і різних кондитерських виробів. Студенти навчаться готувати та презентувати різноманітні кондитерські та шоколадні вироби, починаючи з традиційної швейцарської випічки і закінчуючи сучасними рецептами і напрямками.

Тривалість програми: 44 тижні

Вік: від 18 років

Стажування: оплачуване стажування в Швейцарії або за кордоном (4-6 місяців)

Даты: 7 жовтня 2019 р; 6 січня, 6 квітня, 6 липня, 5 жовтня 2020р.

Ціна: від 44,820 CHF

Вимоги до абітурієнтів:

  • Свідоцтво про закінчення середньої школи або еквівалент
  • Рівень володіння англійською мовою не нижче TOEFL 500 або IELTS 5.0 або 50 і більше балів по тесту Oxford Online Placement Test (OOPT) або еквівалент

Кандидати, які раніше проходили навчання в інших кулінарних школах або на робочих місцях, також можуть подавати заяви. Всі заяви розглядаються на індивідуальній основі.

МАГІСТР ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «КУЛІНАРНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ» (MASTER OF INTERNATIONAL BUSINESS IN CULINARY MANAGEMENT)

Забезпечуючи випускникам глибокі знання у сфері кулінарного та гастрономічного мистецтва, ступінь Магістра міжнародного бізнесу закладає міцну основу кулінарних навичок і творчих здібностей. Отримавши цей ступінь, Ви зможете продемонструвати свої інноваційні ідеї при розробці та втіленні власного бізнес-плану в сфері кулінарії.

Тривалість програми: 44 тижні

Вік: від 21 року

Стажування: оплачуване стажування в Швейцарії або за кордоном (4-6 місяців)

Дати: 7 жовтня 2019 р; 6 січня, 6 квітня, 6 липня, 5 жовтня 2020р.

Ціна: від 46,220 CHF

Вимоги до абітурієнтів:

  • Визнаний диплом бакалавра або стаж роботи не менше трьох років на керівній посаді в будь-якій галузі;
  • Рівень володіння англійською мовою не нижче TOEFL 500 або IELTS 5.0 або 50 і більше балів по тесту Oxford Online Placement Test (OOPT) або еквівалент 

Існує можливість прямого прийому на третій семестр навчальної програми.

Стажування

Період стажування становить від чотирьох до шести місяців і є важливою частиною кулінарної програми. Оплачуване стажування – це можливість удосконалити навички, отримані під час проходження курсу навчальних кухонь. Можливість стажуватися в найкращих ресторанах, а також в 4* і 5* готелях Швейцарії або за кордоном. Мінімальна місячна заробітна плата на посаді стажера в Швейцарії становить 2 172 швейцарських франків.

Партнерство

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Hide Buttons