В останні місяці події у світі перевернули все наше звичне життя з ніг на голову, але це не привід для паніки і не причина відмовлятися від своїх бажань і цілей. Якщо Ви вирішили почати навчання у вузі за кордоном вже  цього року, карантин – не перешкода!

Ми вибрали найсильніші аргументи на користь вступу у 2020 році:

  1. Ви не втрачаєте час. Час – це найцінніший ресурс у нашому житті. Плануючи вступ цього року, Ви не втрачаєте час, а Ваші плани не руйнуються! У кожному періоді життя, навіть кризовому, є свої плюси, головне – правильно ними скористатися.
  2. Ви економите гроші. Більшість зарубіжних університетів пропонує почати перший триместр/семестр в онлайн-форматі. Це дає можливість заощадити на проживанні та інших витратах, які виникають у студентів стаціонару. Крім цього, на даний момент є безліч університетів, які пропонують знижки на перший рік навчання до 50%. Наприклад, німецький університет University of Applied Sciences Europe – 20%, Dubai Murdoch University – 50%, і багато інших.
  3. Вам легко дається адаптація. Перехід на іншу систему освіти, як правило, викликає труднощі для новачків. Навчаючись онлайн, Ваш процес адаптації проходить у більш комфортних обставинах. Тому коли Ви перейдете на стаціонарну форму навчання в іншій країні, Вам залишиться тільки звикнути до нової культури і знайти друзів. Погодьтеся, це набагато простіше, ніж звикати до нової системи освіти і чужого середовища одночасно.
  4. Вам буде простіше здати мовні іспити. Зараз діє «полегшена» система вступних іспитів, яка передбачає здачу тесту з дому онлайн. Це значно зменшує рівень стресу і збільшує шанси на вищий бал. Також деякі університети приймають внутрішній тест або тест Duolingua, які на порядок дешевші і легші, ніж, наприклад, IELTS.
  5. Ви зможете вступити до більш рейтингового університету, коледжу або школи. Зарубіжні вузи в період пандемії стали більш лояльними щодо вступних критеріїв. Це пов’язано з тим, що через світову економічну ситуацію студентів, які все ще мають можливість вступати, стало в рази менше.
  6. Вам запропонують гнучку систему подачі документів. Оскільки криза торкнулася усього світу, закордонні університети, коледжі та школи з розумінням ставляться до того, що збір необхідного пакету документів для вступу може викликати труднощі. Так як більшість установ, які видають потрібні довідки, зачинені в період карантину, вузи готові дати відстрочку крайніх термінів подачі документів.
  7. Ви будете застраховані у будь-якому випадку. Багато абітурієнтів і батьків бояться, що у разі, якщо кордони не будуть відкриті в певний строк, або ситуація з карантином триватиме ще довго, навчальний план порушиться, і це буде мати погані наслідки для іноземних студентів. Відкиньте усі страхи – тут на допомогу прийде онлайн-освіта! Багато зарубіжних вузів прийняли рішення почати навчання онлайн за тією ж самою навчальною програмою, яка практикується на кампусі. Також більшість вузів за кордоном будуть переносити початок програм відповідно до термінів відкриття кордонів.

Крім вищезгаданих плюсів, хочемо звернути Вашу увагу на переваги онлайн-навчання:

  • Участь в онлайн спільнотах студентів з усього світу
  • Нові знайомства і спілкування англійською мовою
  • Диплом, отриманий при навчанні онлайн, прирівнюється до диплому стаціонарної форми навчання (у дипломі не вказується, що це був онлайн-формат)

З огляду на ситуацію у світі, ми хочемо допомогти Вам у досягненні Ваших кар’єрних цілей і пропонуємо 50% ЗНИЖКУ на послуги нашої компанії з оформлення на програму вищої освіти у закордонному вузі. Зв’яжіться із нами, щоб дізнатися деталі.

    Отримайте безкоштовну консультацію
    Наш менеджер з радістю відповість на всі Ваші запитання!
    Show Buttons
    Share On Facebook
    Share On Twitter
    Share On Linkedin
    Hide Buttons