IT-індустрія зараз актуальна як ніколи! Вона вважається найбільш перспективною сферою, що швидко розвивається незалежно від економічної ситуації у світі. Програмісти, веб-дизайнери, тестувальники – люди цих професій можуть працювати як в офісі, так і віддалено з будь-якої точки світу. Гнучкий графік роботи дозволяє адаптуватися до будь-яких умов, не порушуючи планів і робочих цілей.

Досить часто можна чути фразу молодих людей: “Хочу увійти в IT”. І це цілком виправдано, адже зарплати в сфері IT – одні з найвищих на ринку праці в будь-якій країні. Якщо розглядати ринок IT України, то середні зарплати наступні:

  • $2000 – Software Engineer
  • $3600 – Senior SE 
  • $4250 – Technical Lead 
  • $5000 – System Architect
  • $1400 – QA-инженер
  • $2500 – Senior QA engineer
  • $3100 – QA Tech Lead 
  • $2000 – UI/UX Designer

За кордоном такі фахівці заробляють в рази більше!

Проте щоб стати справжнім професіоналом у сфері IT, який зможе досягти бажаного доходу, одного навчання у вітчизняному технічному ВНЗ недостатньо. Вам буде потрібно пройти багато додаткових курсів, перш ніж ви зможете влаштуватися на роботу своєї мрії. Тому людям з серйозними планами на майбутнє і професійними амбіціями варто задуматися про вступ на IT спеціальність у закордонний вуз.

Більшість топових університетів, які пропонують освітні програми в сфері IT, знаходяться в США і Канаді, але освіта там – досить дороге задоволення. Навчання у ВНЗ Європи на IT-програмах може обійтися набагато дешевше, а якість викладання знаходиться на такому ж високому рівні, як і в американських вузах.

Дизайн комп’ютерних ігор:

Біоінформатика:

Веб-дизайн та анімація:

Комп’ютерний інжиніринг:

Комп’ютерні науки та IT:

Кібербезпека:

Ідіть назустріч своєму майбутньому вже зараз! Обирайте IT-спеціальність, яка підходить саме вам, а ми допоможемо з вибором вищого навчального закладу за найоптимальнішою ціною і оформленням усіх необхідних документів для зарахування у ВНЗ. Телефонуйте нам!

    Отримайте безкоштовну консультацію
    Наш менеджер з радістю відповість на всі Ваші запитання!
    Show Buttons
    Share On Facebook
    Share On Twitter
    Share On Linkedin
    Hide Buttons