Якщо Ви плануєте вступ дітей за кордон, то програма American High School Diploma in Ukraine – це справжня знахідка! Крім того, що вона дає значні переваги при вступі до кращих ВНЗ світу, вона також дозволяє заощадити 1-2 роки навчання в середній школі США і мінімум 30000-40000$ в рік (середня вартість року навчання у школі США).

Програма підходить учням 8-11 класів, які збираються вступати до закордонних вишів. І це стосується не тільки навчальних закладів США, але також інших країн (Великобританія, Канада, Німеччина, Австрія, Іспанія, Італія, Швейцарія, Нідерланди та ін.). Після закінчення програми учні отримують High School Diploma + Атестат про повну загальну середню освіту України.

У чому унікальність програми American High School Diploma in Ukraine і як вона допоможе при вступі?

  • Окрім англійської мови, діти вивчають предмети, які не збігаються з українською шкільною програмою (Історія США, Державний устрій США); предмети, пройдені в українській школі, зараховуються автоматично. Одночасно вивчається 2-3 предмети.
  • Учні мають хорошу можливість підготуватися до іспиту SAT (сертифікат результату SAT обов’язковий для вступу до більшості вишів США. Високі бали SAT дають привілеї при вступі до топових ВНЗ світу).
  • Школярі отримують досвід Academic Preparation, тобто підготовки до навчання в університеті – написання есе, резюме тощо).
  • Якщо діти вже приблизно знають, на яку спеціальність хочуть вступати, то можуть додатково вивчати вузькопрофільні предмети (більше 240 в системі), які потім стануть в нагоді при навчанні на обраній спеціальності.

Як проходить навчання на програмі?

  • Завдяки гнучкому графіку, учні можуть самі вибирати швидкість проходження курсу, а також планувати вихідні та канікули.
  • Інтерактивні, захоплюючі заняття, які мотивують до досягнення максимального результату.
  • Навчальний процес проходить згідно відео-інструкцій висококваліфікованих викладачів, з використанням мультимедіа та інтерактивних матеріалів.
  • При виникненні будь-яких питань учні можуть зв’язатися з «домашнім учителем» експертом з основних і факультативних предметів, який закріплюється за кожним школярем.
  • Більшість завдань оцінюються системою автоматично. Завдання, що вимагають індивідуальної оцінки, перевіряються викладачем, що має державний диплом США з конкретного предмету. Онлайн тести також проходять під контролем викладача.
  • Навчальна платформа розроблена таким чином, щоб батькам можна було легко перевірити успішність дитини.

Вартість програми: уточнюйте у наших менеджерів (мінімальна тривалість програми – 2 роки). Два варіанти оплати – посеместрова і одноразова за весь курс.

Навчання на програмі American High School Diploma дає можливість значно заощадити, адже для порівняння – навчання в середній школі в США може коштувати в 10 разів дорожче на рік, ніж запропонована програма за весь період навчання! American High School Diploma приймається коледжами та університетами у всьому світі.

    Отримайте безкоштовну консультацію
    Наш менеджер з радістю відповість на всі Ваші запитання!
    Show Buttons
    Share On Facebook
    Share On Twitter
    Share On Linkedin
    Hide Buttons