Світова криза, пов’язана з пандемією, стала початком зростаючого попиту на віддалені вакансії, а також онлайн-спілкування і дистанційне навчання. Як Ви вже здогадалися з назви статті, сьогодні поговоримо саме про дистанційну освіту 🙂

Раніше багато людей недооцінювали переваги віддаленого навчання. А як показала практика весняно-літнього періоду, їх нууу дуже багато:

  • Гнучкість. Якщо Ви завжди хотіли записатися на мовний курс, але ніяк не вистачало часу, тому що не могли вписати заняття в свій щільний робочий графік, то вуаля – це час настав! У процесі дистанційного навчання більшу частину матеріалу можна освоювати самостійно, а значить, час для занять можна коригувати. Ця форма освіти добре поєднується з роботою.
  • Економія грошей і часу. Як правило, дистанційна форма навчання коштує дешевше, ніж стаціонарна. Крім цього, Вам не потрібно витрачати гроші на проїзд і, що найважливіше, – час на проїзд, щоб дістатися до місця проведення курсів. До того ж, проїзд та проживання за кордоном коштують не дешево в порівнянні з онлайн-курсами.
  • Актуальність знань. Так склалося, що багато українців, які навчалися у вітчизняних ВНЗ, не можуть знайти роботу за фахом. тому що не володіють практичними навичками в певній сфері. Спеціалізовані онлайн-курси орієнтовані на отримання практичних знань і навичок в найкоротші терміни. Оскільки час – це найцінніший ресурс людини, багато шкіл намагаються вибудувати найбільш оптимальний графік, який допоможе освоїти нову професію або отримати необхідні знання за 2-3 місяці.
  • Інноваційність. Зарубіжні школи і виші давно освоїли інноваційні платформи навчання студентів, а тому пропонують незабутній досвід віртуальних занять. Ви зможете отримувати ті ж знання, що і студенти стаціонарної форми навчання, спілкуватися з одногрупниками і викладачами в реальному часі і брати участь в інтерактивних уроках і дискусіях.
  • Доступність. Все, що Вам потрібно, – це ноутбук/планшет/телефон, доступ в Інтернет і Ваше бажання вчитися! Якщо Ви вирішили зайнятися самоосвітою, то можете вибрати або платні курси вітчизняних/зарубіжних компаній, або знайти безкоштовні. У мережі зараз безліч безкоштовних навчальних YouTube каналів, спільнот, записів вебінарів та інших ресурсів, які будуть корисні в освоєнні необхідних навичок.

З перевагами розібралися, а як же зрозуміти, в якому саме напрямку рухатися? В першу чергу, варто звернути увагу на закордонні програми. Вони орієнтовані на сучасні реалії ринку праці, часто мають багато партнерств з різними світовими організаціями і їх сертифікати визнаються роботодавцями кращих компаній в різних країнах.

Якщо Ви відчуваєте, що Ваших знань іноземної мови недостатньо для успішного освоєння матеріалів закордонного курсу, можна почати з онлайн курсів англійської/німецької і т.д. Ми співпрацюємо з великою кількістю мовних шкіл США, Канади, Великобританії та інших країн Європи, і допоможемо Вам підібрати найоптимальніший курс. Причому, курси є як для дорослих, так і для наймолодших студентів. Якщо Ви хочете не просто вивчати мову, а підтягнути знання в конкретній дисципліні або заглибитися в своє хобі, – такі програми теж є! Ви зможете комбінувати вивчення мови з більш спеціалізованими напрямками. Наприклад: наука і технології, математика, IT та програмування, мистецтво, дизайн і т.д.

Якщо ж Ви впевнено спілкуєтесь іноземною мовою, то можна розглянути варіант здобуття вищої або середньої освіти в зарубіжному виші/школі онлайн. Багато університетів зараз перейшли на дистанційну форму навчання, тому стало можливим освоїти ще більше спеціальностей дистанційно. Таким чином, Ви зможете отримати диплом відомого університету зі світовою репутацією без необхідності їхати в іншу країну на навчання! До того ж, такий диплом обійдеться Вам в рази дешевше, ніж якби Ви навчалися стаціонарно. Все, що Вам потрібно зробити, – це залишити заявку нижче, і ми зв’яжемося з Вами, щоб допомогти підібрати програму.

    Отримайте безкоштовну консультацію
    Наш менеджер з радістю відповість на всі Ваші запитання!
    Show Buttons
    Share On Facebook
    Share On Twitter
    Share On Linkedin
    Hide Buttons